BÆREDYGTIGHED I FOKUS

Rengøring og ejendomsservice udføres i hele Hovedstaden

Vælger du vores rengøringsfirma får du nogle dygtige folk, hvor ingen opgave er for stor eller lille til, at vi står klar til at løse den.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Google

Din pålidelige gårdmand i hovedstaden

Er du på udkig efter en pålidelig partner til at varetage din ejendomsservice i København V, på Amager, Frederiksberg eller andre hjørner af hovedstadsområdet? Så er du kommet til det rette sted!

Hos Green Cleaner ApS tilbyder vi en omfattende og bæredygtig ejendomsservice, der imødekommer både private og erhvervskunders behov. Og hvis du ønsker at kombinere din ejendomsservice med erhvervsrengøring eller rengøring af kontorlokaler, så hjælper vi dig gerne med en komplet løsning til din virksomhed.

Skriv til os

Hør mere i dag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​​


  Hvad indebærer ejendomsservice?

  Vores ejendomsservice indebærer en grundig og omfattende rengøring og vedligeholdelse af din ejendom. Vi er specialiserede i at levere skræddersyede løsninger til vores kunder, så uanset om du har brug for erhvervsrengøring, kontorrengøring, viceværtservice, gårdmandsservice eller trappevask, kan vi hjælpe.

  Vores dedikerede team af erfarne og veluddannede medarbejdere arbejder sammen for at sikre, at dine ønsker bliver opfyldt på en professionel og pålidelig måde.

  Bæredygtig ejendomsservice

  Vores ejendomsservice er ikke kun af høj kvalitet, men den er også bæredygtig.

  Vi er stolte af vores miljøvenlige tilgang og anvender kun bæredygtige og skånsomme rengøringsprodukter for at minimere vores miljøpåvirkning.

  Green Cleaner - Billeder-3

  Kontakt os allerede i dag og få en god pris på vores service

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på vores ejendomsservice. Vi står klar til at hjælpe dig med at opretholde et rent, sundt og sikkert miljø for dig og dine ansatte eller beboere. Vi er din pålidelige vicevært, der imødekommer dine unikke behov og krav.

  Ingen opgaver er for store eller små til os, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Indhent et tilbud