BÆREDYGTIGHED I FOKUS

Bæredygtighed, kvalitet & mennesker i fokus

Hos Green Cleaner tilbyder vi bæredygtige rengøringsløsninger og ejendomsservice i alle størrelser.

Hvorfor vælge os?

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Google

Miljøvenlig rengøring

Landets virksomheder står for størstedelen af Danmarks samlede CO2-aftryk, og derfor gør vi hos Green Cleaner alt for at sætte det mindst mulige aftryk selv, og samtidig får virksomheder muligheden for at gøre deres profil grønnere ved at vælge os til at stå for rengøring eller ejendomsservice.

Vi benytter altid de mest bæredygtige produkter og metoder tilgængelige på markedet, når vi arbejder, og derudover benytter vi selvfølgelig kun el-drevne køretøjer.

Der opstår hele tiden nye muligheder for bæredygtige løsninger, og vi vil derfor altid være under udvikling, så vi kan levere det bedste resultat.

Skriv til os

Hør mere i dag

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​​


    Green Cleaner - Billeder-6

    Kontakt os allerede i dag og få en god pris på vores service

    Vi har samlet set mange års erfaring fra rengøringsbranchen – både ”på gulvet” og i ledende stillinger, hvor det største fokus har været på kontorer og store events ifm. sportsbegivenheder, festivaler og koncerter.

    Derigennem har vi selv oplevet indefra, hvad der fungerer, hvad der kan optimeres, og hvad der ligger til grundlag for at drive en virksomhed, der leverer høj kvalitet med glade medarbejdere hver eneste dag.​

    Indhent et tilbud